24 Μαΐ 2013

Ήρθαν τα ξένα να διώξουν τα μέχρι σήμερα! (Η χώρα μας δεν είναι αποθήκη μεταναστών)

Ήρθαν τα ξένα να διώξουν τα μέχρι σήμερα...!

Γράφει Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Κόμματα και νομοθετικά πλαίσια ΞΕΝΑ ως προς το πολιτισμικό και θρησκευτικό γίγνεσθαι φαίνεται να επικρατούν στην Ελλάδα!
Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι ο αριστερός συνασπισμός με τις πολιτικές του θέσεις στο μεταναστευτικό θα έριχνε νερό στο μύλο του καπιταλισμού; Γιατί με το προσωπείο του ενδιαφέροντος για τα δικαιώματα των μεταναστών συμβάλλει στην ομογενοποίηση των λαών άρα στην καλύτερη πρόσβαση των καπιταλιστικών πρακτικών σε αυτούς!

Η χώρα μας δεν είναι αποθήκη μεταναστών αλλά παρακαταθήκη αρχαίου αλλά και χριστιανικού πολιτισμού. Αυτές είναι οι ιδιαιτερότητες που οι αυτοαποκαλούμενοι αντιρατσιστές θέλουν να βάλουν στο μπλέντερ της πολιτισμικής ομογενοποίησης!

Εφόσον οι μετανάστες δεν σέβονται το πραγματικό τους status δηλαδή αυτό του φιλοξενούμενου και δεν φέρονται με σεβασμό απέναντι σε αυτά που οι Έλληνες σεβάστηκαν τόσα χρόνια σε όλες τις χώρες που μετανάστευσαν, δεν μπορούν να προστατεύονται και μάλιστα με νόμους φερομένους από χώρες στις οποίες η εφαρμογή τους μόνο προβλήματα έφερε. Ούτε μπορεί αυτός ο νόμος να χρησιμοποιηθεί ως κεφαλοκλείδωμα σε ακραίους πολιτικούς σχηματισμούς γιατί αυτό θα εξωθήσει ανθρώπους να μπουν πιο βαθιά σε αυτές τις μισαλλόδοξες νοοτροπίες.

Ο Ελληνας ξέρει από μόνος του να φέρεται σε όποιον τον σέβεται ως έθνος και ως πολιτισμό βλέπε τον τρόπο που δέχθηκαν τα πρώτα κύματα μεταναστών.

Ακολουθώντας τα βήματα αντίστοιχων νόμων που ισχύουν στο εξωτερικό: η σεξουαλική ιδιαιτερότητα προστατεύεται . Η εθνική ιδιαιτερότητα (πλην των Ελλήνων) προστατεύεται. Οι επιθέσεις Ελλήνων σε ξένους διαπομπεύονται και τιμωρούνται χωρίς απαραίτητα να ισχύει κάτι αντίστοιχο για το αντίθετο.

Οι χριστιανοί φιμώνονται, ως άτομα και ως εκκλησία, λες και δεν είναι ψηφοφόροι, η ανεκτικότητα του διαφορετικού επιβάλλεται αρκεί να μην ανήκει σε αυτά που παραδοσιακά υπήρχαν στην Ελλάδα. Όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά εφιάλτης πολιτικής πραγματικότητας. Ήρθαν τα ξένα να διώξουν τα μέχρι σήμερα...!

1 σχόλιο:

  1. That is what happens when "our humanity is used against us". We let them in the country. We helped them. We gave them jobs. We enrolled their kids into our schools - at taxpayer expense,. We regularized them by giving them work papers. And what do we get?
    More DEMANDS: Ithagenia. Threats of war. building of Mosque(s) demands. Their Greek-born, Greek-educated children threaten "dynamikes kinitopoiiseis" if we don't recognize them somehow (by giving them citizenship). The anti-racism law targeted against us as we try to defend the country.

    All these because we were humane... "anthropia".
    Our "anthropia" was used against our ethnos and our country.
    (In their own conversations they call us other names.)

    In the debate about the mosque that took place last year and was organized by the British School in Athens - several debaters took the status-quo as IRRIVERSIBLE.
    That should tell us something!!!
    Example - around 40:00 minutes and around 54:30
    http://www.youtube.com/watch?v=tNo59pQcyKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή