13 Νοε 2012

Τα δύο μεγαλύτερα θεολογικά κατρακυλίσματα της Διαμαρτυρόμενης εκκλησίας


Τα 2 μεγαλύτερα θεολογικά κατρακυλίσματα της Διαμαρτυρόμενης εκκλησίας είναι η ταύτιση της Αγίας Γραφής με τον Λόγο του Θεού, και η απόρριψη της εκκλησίας πριν από τον 16ο αιώνα.

Ο Λόγος του Θεού ο Ζων, ο Άναρχος, είναι ο Χριστός!!! Εν αρχή ήν ο Λόγος.... Και ο Λόγος σάρξ εγένετο! Η Αγία Γραφή μαρτυρεί για Αυτόν τον Λόγον, που είναι και το κύριο μήνυμα της. Αν δεν το καταλάβουμε αυτό είμαστε βιβλολάτρες, και όχι Χριστολάτρες.

Το 2ο κατρακύλισμα είναι ότι τον 16ο αιώνα απέρριψε όλη την ιστορία της εκκλησίας. Λες και ο Θεός εφηύρε την εκκλησία Του τον 16ο αιώνα. Οι πατέρες της εκκλησίας μας με τις 7 οικουμενικές συνόδους διαφύλαξαν το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!! Την Φύση Του! Πολέμησαν τις αιρέσεις! Διαφύλαξαν την πίστη! Για να μπορούμε εμείς σήμερα να πιστεύουμε ορθά! Επίσης οι πατέρες μας έδωσαν τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης.

Και τον Χριστό και την Αγία Γραφή μας τα έδωσε ο Θεός μέσα από ανθρώπους! Είναι σαν έχεις τόσους πολλούς απογόνους, παππούδες, γιαγιάδες και συ να λες ότι μόνος σου γεννήθηκες εδώ στην γη... Είναι σαν να'σαι ορφανός...

Dimitris Iliadis 31 Οκτωβρίου 2012 Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου